Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe...
Cauta produse naturiste:
Produse naturiste pentru » Afectiuni diverse » MASTOPLANT 60cpr DACIA PLANT

* Imaginile au caracter informativ!

MASTOPLANT 60cpr DACIA PLANT

Produse naturiste - DACIA PLANT

Despre MASTOPLANT 60cpr DACIA PLANT Produse naturiste - MASTOPLANT 60cpr DACIA PLANT
Cuvinte cheie: mastoplant, 60cpr, dacia, plant, produse naturiste, produse naturiste ieftine, produse bio, produse homeopate, magazin naturist, medicina naturista


Pret aprox.: 22.46 Lei
Pretul este aproximativ si poate diferi de la comerciant la comerciant!

Google+ Salveaza MASTOPLANT 60cpr DACIA PLANT in FavoriteFlux RSStrimite MASTOPLANT 60cpr DACIA PLANT prin emailtrimite MASTOPLANT 60cpr DACIA PLANT prin Yahoo Messenger

Produse naturiste pentru » Afectiuni diverse: MASTOPLANT 60cpr DACIA PLANT

MASTOPLANT 60cpr DACIA PLANT

MASTOPLANT 60 comprimate -DACIA PLANT

-Sani sanatosi, stimulent natural al sintezei de progesteron

-Ajută la menţinerea tonusului, la eliminarea durerilor şi inflamaţiilor ce apar la nivelul sânilor, având totodată efecte de reglare psihoemoţională şi de eliminare a stresului.

-Sănătatea sânilor este un deziderat important pentru orice femeie.

-Din nefericire, stresul psihoemoţional, alimentaţia deficitară în factori biologici activi, viaţa amoroasă neîmplinitoare şi sedentarismul duc la dereglări hormonale.

-Sănătatea sânilor este afectată de folosirea prelungită a hormonilor estrogeni de sinteză (pentru controlul simptomelor de menopauză sau pentru sporirea fertilităţii), a celor endogeni (produşi de propriul organism), precum şi a xenoestrogenilor (substanţe străine care, ajunse în organism, produc efecte estrogenice).

-Cercetări recente au arătat faptul că există aproximativ 70.000 de substanţe chimice înregistrate cu efecte hormonale. -Aceste substanţe, de cele mai multe ori toxice, provin din alimente (tratate cu hormoni sau cu aditivi), apă (impurificată cu cloruri sau alte substanţe de epurare), aer (prin inhalarea de solvenţi organici din lacuri şi vopsele), deşeuri industriale, materiale plastice, etc.

-Toţi aceşti factori contribuie la apariţia dereglărilor hormonale şi mastodiniei, crescând riscul de apariţie a tumorilor mamare.

-Fitoestrogenii vegetali concurează estrogenii endogeni, exogeni şi xenoestrogenii prin mecanism competitiv asupra receptorilor estrogenici, ajutând astfel la eliminarea reacţiilor adverse sau a toxicităţii îndreptate împotriva organismului.

-Produsul MASTOPLANT este un amestec de plante cu efecte reglatoare la nivelul hipofizei şi ovarelor, care ajută la menţinerea tonusului, la eliminarea durerilor şi inflamaţiilor ce apar la nivelul sânilor, având totodată efecte de reglare psihoemoţională şi de eliminare a stresului.

-Actiuni

-favorizează secreţia de progesteron prin stimularea corpului luteal, inhibă secreţia de prolactină prin legarea competitivă de receptorii de dopamină din glanda pituitară, acţionând ca agonist dopaminergic, fără a afecta nivelurile hormonului luteinizant (LH) şi foliculostimulant (FSH), reglatoare hormonală, antiinflamatoare, galactopurificatoare, emenagogă, imunostimulentă, antitumorală.

-Recomandat in

-se poate asocia cu ulei de luminiţa-nopţii (Oenothera biennis), atât intern (administrat câte o linguriţă de 2 ori pe zi, pe stomacul gol), cât şi extern (sub formă de masaj local delicat).

-Indicatii

-Indicatii majore:

-se utilizează ca adjuvant în dureri şi inflamaţii la nivelul sânilor, angorjarea (mărire dureroasă) sânilor, tulburări menstruale.

-Alte indicatii

-se utilizează ca adjuvant în menopauză, infertilitate.

-Contraindicatii tumori benigne şi maligne, mamare sau genitale, sarcină, alăptare, alergie la oricare dintre componentele produsului.

-ADMINISTARE

-Femei peste 18 ani -câte 1-2 cpr. de 3 ori pe zi, cu 30 minute înaintea mesei.

-Tinere între 14 şi 17 ani -câte 1/2-1 cpr. de 3 ori pe zi, după sfatul medicului, în funcţie de vârstă şi greutate.

-Comprimatele se înghit cu apă sau se sfărâmă în gură (absorbţia substanţelor bioactive este mult mai rapidă).

-În dificultăţi de înghiţire, comprimatele se pot rupe în două.

-COMPOZITIE

-Plante

-Lemnul-lui-Avram (Vitex agnus castus)

- extract hidroalcoolic din fructe cu 0,5% agnuzidă (150mg), salvie (Salvia officinalis)-herba et folium (100mg), zmeur (Rubus idaeus)

-extract hidroalcoolic 41 din mlădiţe (25mg), echinacea (Echinacea angustifolia)

-extract hidroalcoolic din rădăcină, 8-101 (maltodextrină) cu 4% echinacozide (75mg), sariva (Hemidismus indica)-radix (100mg).

-Ulei esenţial salvie.

-Ingrediente inactive

celuloză microcristalină, aerosil, stearat de magneziu.


Dvs. ce spuneti despre MASTOPLANT 60cpr DACIA PLANT?


XXX despre MASTOPLANT 60cpr DACIA PLANT 
"Preturile la aceste produse naturiste sunt foarte mici. Am comparat cu alte magazine online si, intr-adevar, exista diferente de luat in calcul. Eu va felicit!"
 
Maria despre MASTOPLANT 60cpr DACIA PLANT 
"Preturile la aceste produse naturiste sunt foarte mici. Am comparat cu alte magazine online si, intr-adevar, exista diferente de luat in calcul. Eu va felicit!"
 
Maria despre MASTOPLANT 60cpr DACIA PLANT 
"Indiferent ca este vorba de un produs naturist cu tratament pe termen lung sau scurt, aceasta marca este the best. Eu nu as cumpara altceva in locul acestuia."
 
Traian despre MASTOPLANT 60cpr DACIA PLANT 
"Am fost in Bucuresti sa ma uit dupa MASTOPLANT 60cpr DACIA PLANT mai ieftin si m-am crucit cand am vazut ce preturi au. Ei oare nu se gandesc ca in acest fel nu vor mai vinde nimic? Un prieten mi-a spus de acest site si am zis sa incerc si eu. Mi-am comandat MASTOPLANT 60cpr DACIA PLANT de aici si nu-mi pare rau deloc. Este foarte ok, robusta, iar pretul este foarte mic."
 
Elena despre MASTOPLANT 60cpr DACIA PLANT 
"Indiferent ca este vorba de un produs naturist cu tratament pe termen lung sau scurt, aceasta marca este the best. Eu nu as cumpara altceva in locul acestuia."
 
Adaugati si dvs. o marturie
Numele dvs:
Va rugam introduceti codul de securitate din imaginea alaturata:
Tratamente naturiste
Aboneaza-te GRATUIT!
Vei primi primul ofertele noastre speciale!
Produse naturiste
Produse naturiste | Tratamente naturiste
Produsul lunii

Si tu poti beneficia de el!

Digestime 325Mg 20Cps Adams Vision - Produse naturiste


Top produse naturiste
Despre produse naturiste

Ce trebuie să faci în cazul unui accident?
Ce trebuie să faci în cazul unui accident? Este foarte important să ai nişte cunoştiinţe de bază asupra primului ajutor oriunde ai merge. [ mai mult ]

Toate articolele despre produse naturiste...